Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Letöltés nélküli ingyen black jack játékok képes leírás - Blackjack.tlap.hu
részletek »

Letöltés nélküli ingyen black jack játékok - Blackjack.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: blackjack.tlap.hu » Letöltés nélküli ingyen black jack játékok
Keresés
Találatok száma - 19 db
A Net Café Blackjack játéka

A Net Café Blackjack játéka

A Net Café weboldalán azonnal kipróbálhatod a blackjack játékot pénzed kockáztatása nélkül. A szabályok a szokásos blackjack szabályok, én is kipróbáltam, azonnal blackjack-em lett. Játszottam egy kicsit, csak ajánlani tudom azoknak akik ki akarnak egy kicsit kapcsolódni, úgy , hogy egy fillért sem kockáztatnak.

Bankrobbantás

Bankrobbantás

Az alapstratégia táblázat megmutatja, hogy mit érdemes cselekedni az osztó által mutatott lap, és a saját lapjaink értékének függvényében! Magyarázat és példa a táblázathoz: Ha a lapjaid értéke 16, és az osztó egy négyest mutat, akkor a táblázat egy S-t mutat, aminek jelentése Stand, vagyis megállni. Ebben az esetben ne kérj új lapokat, hanem mondd, hogy elég! Ha viszont ugyanebben a szituációban két nyolcasod van, a kezed értéke még mindig 16, de a táblázat ebben a helyzetben SP-t mutat, aminek jelentése Split, vagyis szétválasztás. A két nyolcast tehát ketté kell választani, külön kezekre, és mindkét kézhez új lapokat kérni.

Best Profits

Best Profits

Játék poker, Ingyen Poker Játékok, pokerjatekok, játékok poker, Kaszinó Játékok, pokerjatek, Ingyenes kaszinó játékok, Csúcs Kaszinó ismertetők. A black jack az egyik legelegánsabb kaszinó játék. Megfelelő program segítségével az online black jack képes visszaadni azt az izgalmat és élmény, amit a valódi Black Jack játék közben élhet át.. Ez az ingyenes Black Jack játék regisztráció nélkül kipróbálható. Játsszon ingyen Black Jack-ot a BestProfits.info oldalon.

Bikini black jack

Bikini black jack

A Bikini black jack Kellemes megjelenésű, nagyon könnyen játszható blackjack (nálunk huszonegyezés néven ismertebb) egy kis puzzle-lel. . Minél jobban játszunk, annál több részlet válik láthatóvá egy szexi képből. Ha meguntuk a programban található alapképeket, az internetről letölthetünk újabb csomagokat.

Blackjack játék felnőtteknek

Blackjack játék felnőtteknek

Egyszerű Black Jack játék, ahol a sikerül nyernünk akkor a gyönyörű csajok elkezdenek vetkőzni, kell-e ennél nagyobb nyeremény ;) ? A játékszabályok ugyanazok, mint egy szokásos játéknál azonban a nyeremény a csinos hölgyek látványa.

Blackjack online

Blackjack online

A blackjack hasonlít a magyar huszonegyező játékhoz, azonban ezt francia paklival játsszák. Az osztó mindig a másik játékos ellen játszik. A Blackjack Online honlapon ehhez a kártyajátékhoz találunk ismertetőket. megtanulhatjuk a blackjack stratégiát és a kártyaszámlálás módszerét, melyekkel javíthatunk nyerési esélyeinken. A honlapon a blackjack ingyen is letesztelhető, mielőtt az érdeklődő az online kaszinók felé veszi az irányt.

Flash Ghetto

Flash Ghetto

A Flash Ghetto oldal 2008-ban nyílt, a Flash Ghetto Network részeként. Legújabb híreiket szolgáltatja a Flash Ghetto Blog. Céljuk, hogy összegyűjtsenek minél több érdekes és izgalmas Flash játékot, köztük a blackjack-et is, animációkat és rajzfilmeket beleértve.

Game Twist

Game Twist

Játssz most ingyen Blackjack Párbaj-t online. A legnagyobb online-Blackjack Párbaj- közösségben mindig találhatsz magadnak játékostársat. Csodás grafika, gyors játéklefolyás, kedves játékostársak és izgalmas bajnokságok. Játssz te is velünk!

Ingyen Blackjack (angol nyelvű)

Ingyen Blackjack (angol nyelvű)

Ha valaki ingyen Black Jack játékban szeretné kipróbálni a képességeit, ajánlom a következő oldalt, ahol bejelentkezve játékdollárokat és pontokat gyűjthetünk, amit karakterünk formálására költhetünk el. A Black Jack a rulett és a kocka mellett a legnépszerűbb kaszinós játékok közé tartozik. Hagyományosan a bank ellen játsszák, célunk, hogy a dealer lapjainál magasabb kombinációt hozzunk létre, de anélkül, hogy túllépnénk a 21 pontot, vagyis besokallnánk. Általában 4-8 standard francia paklit használnak, joker nélkül, bár újabban élő és online változatában is végtelenített paklikat alkalmaznak a kártyaszámolók miatt.

Hirdetés
Játékcsarnok

Játékcsarnok

A játékcsarnok weboldalon több blackjack játék típus között válogathatsz. Ezen a honlapon megismerkedhetsz a klasszikus blackjack játék, azaz 21-ezés alapjaival , elsajátíthatod a játék alapjait, tesztelheted stratégiádat egy fillér kockáztatása nélkül! Jó játékot!

Játékstart

Játékstart

Klasszikus Black Jack kártyás játék, először a téteket kell megtenned, utána jöhet a play gomb. Ha pedig megkaptad a lapot, akkor eldöntheted, hogy tartod, bedobod vagy esetleg még kérsz lapot! Ha a végén jobb neked vannak a jobb lapjaid, akkor megnyerted a játékot. Ilyen egyszerű? Nem egészen, de majd kitapasztalod ;)

Játékuniverzum

Játékuniverzum

Ezen az oldalon több blackjack játékot is találhatsz. A játékhoz nem kell befizetned ezek a játékok ingyenesek és korhatárra való tekintet nélkül játszhatóak. Csak válaszd ki kedvenc blackjack játékodat és máris indulhat a játék!

Kártya.játék oldal

Kártya.játék oldal

Blackjack kártyajátékok részletes leírás magyar nyelven! Rengeteg ingyen minőségi kártya játék! A legjobb, legteljesebb online flash kártya játékok gyűjteménye! Mindenféle online kártya / kártyás játék: póker, pasziánsz, römi ... de akár kártya tetris és kártyavár építős is!

Kaszinó játékok

Kaszinó játékok

A Black Jack egy nagyon kedvelt kaszinó játék, ami nálunk a huszonegyezés néven is ismert. A játék célja, hogy a 21 ponthoz legközelebb jussunk nélkül, hogy ezen a számon túllőnénk, de legalábbis magasabb pontszámot szerezzünk, mint a krupié. A fogadások az osztás előtt zajlanak, az osztás után már csak növelni lehet a fogadásokat. Az a játékos nyer, aki kártyáinak összegével elérte a huszonegyet, vagy a legmagasabb összeget, amelyik nem haladja meg a huszonegyet. Az online blackjack játéka közben kipróbálhatod a hírhedt kártya számlálást is, amiért ezúttal senki nem kísér ki a kaszinóból.

Lucky Play

Lucky Play

A BlackJack az egyik legismertebb kaszinó játék, mely a James Bond stílusú filmeknek köszönheti népszerűségét, ugyanis ezekben a közönségfilmekben a BlackJack szinte mindenütt szerepel. Az online blackjack nem sokkal másabb, mint a hagyományos Black Jack. Ez az ingyenes BlackJack játék kiváló ízelítőt nyújt abból, milyenek is a valódi pénzes BlackJack játékok. Ha úgy érzi, készen áll a valódi játékra, keresse fel Valódi pénzes kaszinó játékok oldalunkat, ahol ismertetők, kaszinó bónusz információk és linkek várják. Kattintson a játék megkezdéséhez...

Netes játékok

Netes játékok

Próbalj 21et elérni ezekkel a klasszikus játékokkal! Sok szuper online flash Blackjack játékokunk van. Tizennégy különböző blackjack játék! Természetesen mindegyik játék ingyenes. Itt nem fogod megunni a játékot a széles kínálat miatt. Jó böngészést!

Online Blackjack

Online Blackjack

A kaszinók világát megidéző játék melyben téttel játszhatunk blackjack-et. Aki nem ismerné a játékot annak elmondom, hogy a játék célja egyszerű, törekedjünk arra, hogy a kezünkbe levő lapok összege 21 legyen. Sok szerencsét a játékhoz!

Tuti menü