Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Blackjack linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Blackjack képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: blackjack.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 73 db
5 perc angol a blackjack-ről

5 perc angol a blackjack-ről

Ma ismét a szerencse lesz a témánk, mégpedig kártyázni fogunk! Megtanuljuk a különböző kártyalapok neveit, és néhány érdekes 'kártyás' kifejezést is. A leckében találsz még egy rövid videót is, amelyből megtanulhatod, hogy hogyan kell Blackjack-et játszani (ha esetleg Las Vegas-ba tévednél). Végül, pedig egy szószedetet találsz azokkal a kifejezésekkel, amelyeket Blackjack közben szoktak angolul használni! Jó tanulást kívánok a mai leckéhez is!

A blackjack matematikája diplomamunka

A blackjack matematikája diplomamunka

Családom játékszelleme miatt többször kerültem szembe a kaszinóhoz kapcsolódó matematikai kérdéssel. Fiatal elmémnek ezek a feladatok remek szellemi kihívást jelentettek. Elsősorban a Black Jack érdekelt, legfőképp nyilván az, hogy lehet-e hosszútávon nyerni. Elkezdtem számolgatni papiron és számológéppel, aztán rájöttem, hogy kevesebb munka lenne az, ha egy programot írnék és hagynám a számítógépet számolni. Sőt mivel ötödéves lettem (2000-et írunk ekkor), akár két legyet is üthetnék egy csapással: diplomamunka és a 'Lehet-e hosszútávon nyerni?' örök kérdés megválaszolása. A diplomamunka publikus, Íme.

A blackjack-ről röviden

A blackjack-ről röviden

A kártyajáték weboldal feldolgozza a kártyajáték és játékkártya gyártás történetét, és bemutatja jelenét. A weboldal kimerítően foglalkozik kártyatípusokkal, kártyajátékok szabályaival játékok szerint, típusok szerint, valamint játéklehetőségek szerint. Bemutatja a kártyagyártásnak a bérgyártás lehetőségét, melyben a reklámkártyák, mint marketing eszközök kerülnek előtérbe. Jó játékot kívánunk az ördög bibliájával, és szerencsés lapjárást minden zsugásnak!

A Net Café Blackjack játéka

A Net Café Blackjack játéka

A Net Café weboldalán azonnal kipróbálhatod a blackjack játékot pénzed kockáztatása nélkül. A szabályok a szokásos blackjack szabályok, én is kipróbáltam, azonnal blackjack-em lett. Játszottam egy kicsit, csak ajánlani tudom azoknak akik ki akarnak egy kicsit kapcsolódni, úgy , hogy egy fillért sem kockáztatnak.

A pokertrükkök blackjack blogja

A pokertrükkök blackjack blogja

A Blackjack játék jól ismert világszerte, és ez az egyik kedvenc szerencsejáték. Ennek oka nyilvánvaló: a Blackjackben, a játékosoknak több előnyük van, mint bármelyik másik kaszinó játékban. Nagyon sok cikket és információt lehet találni az interneten amely Blackjack stratégiára és annak alapjaira vonatkozó. Először is, szem előtt kell tartani, hogy a Blackjack egy ügyességi játék, és a célja az, hogy legyőzd az osztót, és nem hogy közelebb kerülj a 21-hez.

Bankrobbantás

Bankrobbantás

Az alapstratégia táblázat megmutatja, hogy mit érdemes cselekedni az osztó által mutatott lap, és a saját lapjaink értékének függvényében! Magyarázat és példa a táblázathoz: Ha a lapjaid értéke 16, és az osztó egy négyest mutat, akkor a táblázat egy S-t mutat, aminek jelentése Stand, vagyis megállni. Ebben az esetben ne kérj új lapokat, hanem mondd, hogy elég! Ha viszont ugyanebben a szituációban két nyolcasod van, a kezed értéke még mindig 16, de a táblázat ebben a helyzetben SP-t mutat, aminek jelentése Split, vagyis szétválasztás. A két nyolcast tehát ketté kell választani, külön kezekre, és mindkét kézhez új lapokat kérni.

Best Profits

Best Profits

Játék poker, Ingyen Poker Játékok, pokerjatekok, játékok poker, Kaszinó Játékok, pokerjatek, Ingyenes kaszinó játékok, Csúcs Kaszinó ismertetők. A black jack az egyik legelegánsabb kaszinó játék. Megfelelő program segítségével az online black jack képes visszaadni azt az izgalmat és élmény, amit a valódi Black Jack játék közben élhet át.. Ez az ingyenes Black Jack játék regisztráció nélkül kipróbálható. Játsszon ingyen Black Jack-ot a BestProfits.info oldalon.

Bet 365

Bet 365

Játsszon a legjobb online Blackjackkel a bet365.com oldalán. Akár online Blackjack, Blackjack Pro, Multi-hand Blackjack, Blackjack Surrender, Progresszív Blackjack vagy Blackjack Switch játékainkkal játszik, a Kaszinó - bet365.com mindent biztosít az igazi Blackjack játékhoz. Szerezzen ingyen akár 15.000 Ft-ot regisztrációja és Kaszinó - bet365.com befizetését követően és máris élvezheti Blackjack játékainkat.

Bikini black jack

Bikini black jack

A Bikini black jack Kellemes megjelenésű, nagyon könnyen játszható blackjack (nálunk huszonegyezés néven ismertebb) egy kis puzzle-lel. . Minél jobban játszunk, annál több részlet válik láthatóvá egy szexi képből. Ha meguntuk a programban található alapképeket, az internetről letölthetünk újabb csomagokat.

Hirdetés
Blacjack bónusz

Blacjack bónusz

Az online blackjack soha nem volt ilyen könnyű, szórakoztató és nyereséges, mint most! Magyarország első számú blackjack oldala nem csak a megfelelő stratégia elsajátításában segít, hanem a legjobb online kaszinós bónuszok megtalálásában és kijátszásában is!

Black Jack Genius könyv

Black Jack Genius könyv

Black Jack Genius Pro - Pénznyerő stratégiák online kaszinókban A Black Jack kártyajáték pénznyerő stratégiája Matematikailag kiszámolható az a stratégia, amivel egy adott játékban nyerni lehet. Nem minden játék alkalmas erre, de a Black Jack igen. Felállítottuk a Black Jackre és a Roulette-re a nyerő stratégiákat... Ha nyerő stratégiát használsz, az nem azt jelenti, hogy minden körben, vagy leosztásban nyerni fogsz, de a nyereményed garantáltan szaporodhat.

Blackjack asztal

Blackjack asztal

Black Jack asztal, Rulett asztal, Black Jack, Casino minőségű blackjack asztal. Asztal méret: 250*130 cmA black jack asztal posztó színe egyénileg választható. Az ár nem tartalmazza a lábat. Fémláb: 12 500FtTömör bükkfa láb: 43 750Ft.

Blackjack játék felnőtteknek

Blackjack játék felnőtteknek

Egyszerű Black Jack játék, ahol a sikerül nyernünk akkor a gyönyörű csajok elkezdenek vetkőzni, kell-e ennél nagyobb nyeremény ;) ? A játékszabályok ugyanazok, mint egy szokásos játéknál azonban a nyeremény a csinos hölgyek látványa.

Blackjack kaparós sorsjegy

Blackjack kaparós sorsjegy

A Szerencsejáték Zrt. weboldalán minden szükséges információt megtalálhatunk kedvenc kaparós sorsjegyünkről. Kibocsátott példányszám, játékismertető és még sok hasznos információ megtalálható az oldalon.

Blackjack kisokos

Blackjack kisokos

A legtöbb kaszinóban 6 paklit (deck) használnak. A legyezőalakban kiterített csomagokat az osztó ellenőrzi, összekeveri (mossa), majd egy speciális módon megkeveri (ha nincs keverőgép, azaz shuffle machine). A vágás joga minden esetben valamelyik játékost illeti, akinek legalább egy pakli távolságra kell beszúrni a vágólapot a kártyák közé. A kártyák megcserélése után a dealer beteszi a vágókártyát a kártyacsomag végébe, kb. egynegyed résznél, majd egy mozdulattal az egész a papucsba (shoe) kerül, egy elől nyitott kártyatartó dobozba. Az osztó innen húz ki minden lapot, egészen addig, amíg a vágólaphoz nem ér. Ekkor új keverés következik.

Blackjack milliomos

Blackjack milliomos

Ismerd meg a profi Blackjack játékosok stratégiáit, és győzd le a kaszinót a saját játékában! Kedves Blackjackező Barátom! Bizonyára Te is elgondolkoztál már azon, hogyan lehetséges az, hogy a legtöbb szerencsejátékos izzadva rakja fel utolsó dollárjait a blackjackasztalra, miközben reményteljesen, lélegzetét visszafojtva várja, hátha most rámosolyog a szerencse, ezzel szemben néhány játékos flegma vigyorral az arcán rakja zsebre a többezer dolláros nyereményeket? Valószínűleg Benned is felmerült a kérdés: ennyire szerencsések lennének egyesek? Hogyan lehet az, hogy miközben mindenhol azt olvassa az ember, hogy a kaszinókban nem lehet nyerni, mégis vannak emberek, akik többmilliós autókat vesznek a szerencsejátékból 'összekuporgatott' pénzükön? Nos, lassan több mint másfél éve foglalkozom az online kaszinózással, és ezalatt az idő alatt a fenti kérdésre kerestem a választ. Kipróbáltam sok amatőr, 'házi készítésű' módszert, teszteltem az éppen népszerű technikákat, de valahogy sehogy sem sikerült hosszú távon nagy nyereményeket bezsebelnem. Amikor az egyik nap jól ment a játék, és sokat nyertem, akkor biztos lehettem benne, hogy pár nap múlva elvesztem a nehezen megszerzett pénzt. Nem értettem a dolgot, hiszen egészen kiváló szisztémákkal játszottam, de valamiért nem akart összejönni a dolog.

Blackjack online

Blackjack online

A blackjack hasonlít a magyar huszonegyező játékhoz, azonban ezt francia paklival játsszák. Az osztó mindig a másik játékos ellen játszik. A Blackjack Online honlapon ehhez a kártyajátékhoz találunk ismertetőket. megtanulhatjuk a blackjack stratégiát és a kártyaszámlálás módszerét, melyekkel javíthatunk nyerési esélyeinken. A honlapon a blackjack ingyen is letesztelhető, mielőtt az érdeklődő az online kaszinók felé veszi az irányt.

Tuti menü