Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Blackjack történelem képes leírás - Blackjack.tlap.hu
részletek »

Blackjack történelem - Blackjack.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: blackjack.tlap.hu » Blackjack történelem
Keresés
Találatok száma - 4 db
Blogter

Blogter

A blackjack ma már minden élő- és internetes kaszinó játékválasztékában jelen van. Utóbbiakról azért nem árt tudni - mint arra a közelmúlt botrányai is figyelmeztettek , hogy amelyik játék programozható, az egyben manipulálható is! Tudjunk meg többet kedvenc játékunkról!

Kaszinó útmutató

Kaszinó útmutató

Blackjack gyökerei a francia szerencsejáték nyert 1700-as évek közepén nevezik huszonegyes ami azt jelenti, 2001. Blackjack mint tudjuk, ma kiderült, az USA-ban 1910 körül. Blackjack volt nagyon népszer egyes részein az Egyesült Államok legalizált szerencsejátékok az 1930-as. A név Blackjack volt a játék, mint egy extra nyereséget alapul ha egy játékos kapott Jack a pikk és egy pikk ász, mint az els kártyákat. Az ok hogy a játék annyira népszer, hogy könnyen elsajátítható és egy kis tudást lehet kapni le a kaszinó elnye, hogy kevesebb mint 1%. Ön az osztó ellen játszanak, kaszinó és a cél nem felel meg a legtöbb ember úgy gondolja, hogy 21, de megverni a osztó. Blackjack egy profi játékos kedvenc játék. Az általuk használt matematika növelése az esélye.

Pro party szolgáltatás

Pro party szolgáltatás

Szeretne egy emlékezetes eseményt szervezni? Szeretné, hogy vendégei elismerjék erőfeszítéseit? Engedje meg, hogy Mobil Kaszinó és Koktélszervíz szolgáltatásainkkal színesebbé varázsoljuk céges rendezvényét, ünnepségét, fogadását, esküvőjét, és egy kellemes estét szerezve ez örök emlék maradjon mindenki számára. Koktélok a bárpultnál, majd játék és izgalom a Rulett, Black Jack vagy Póker asztalnál, melyek megadják vendégei számára az igazi kikapcsolódást. Ossza meg velünk elképzeléseit, kérjen konkrét ajánlatot, mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást. Az év bármely napján, az ország egész területén, Mobil Kaszinó és Koktélszervíz szolgáltatásainkkal akár szabadtéren is állunk rendelkezésére.

The History of Blackjack

The History of Blackjack

Over the years the origin of Blackjack, like many other games, has eluded researchers for a long time and which continues to be hotly debated to this day. Till date there has been no clear consensus, but most agree it probably originated in French casinos around 1700, where it was called Vingt-et-Un which, translated, means twenty-one.

Tuti menü