Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Black jack segédeszközök képes leírás - Blackjack.tlap.hu
részletek »

Black jack segédeszközök - Blackjack.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: blackjack.tlap.hu » Black jack segédeszközök
Keresés
Találatok száma - 4 db
Blackjack Tools

Blackjack Tools

Ezen az oldalon blackjack kártyajátékhoz találhatunk böngészőből indítható segédprogramokat. Én kipróbáltam a blackjack trainer-t ahol a progi miután kiválasztottuk, hogy megállunk vagy lapot kérünk, döntésünket értékeli. Van itt még Blackjack advisor, Strategy calculator, House edge calculator, sőt Blackjack Advisor is ami a Firefox böngészőbe telepíthető.

Las Vegas retteg az iPhone-tól

Las Vegas retteg az iPhone-tól

A kártyalapszámláló programokkal bankot lehet robbantani, ezért a kaszinók szigorúan tiltják őket. De mihez kezdenek a fejszámolókkal? Rövid utánajárással (App Store ) és a várható mesés eredményhez képest szinte jelképes összeg befizetésével (3 euró) beszereztük a kaszinók rémálmát. A Blackjack Card Counter nevű alkalmazás kezelőfelülete egyszerű, mint az ék, alaphelyzetben három hatalmas érintőgomb van rajta, esetleg négy, azokat kell nyomogatni, attól függően, hogy milyen lap ment ki éppen. A program mélyén szunnyadó szofisztikált algoritmus aztán a betáplált adatoknak megfelelően megjeleníti a running count és a true count értékét.

Letöltőközpont

Letöltőközpont

Ezen az oldalon egy blackjack játékot tölhetsz le. Eredeti blackjack, többféle választható karakterrel, eredeti grafikával és sok beszéddel. A hagyományos szabályokra épülő program jellemzője: játékállás elmentése és statisztika.

Tools (eszközök)

Tools (eszközök)

While you should know the rules of blackjack by heart in order to play well, there are many tools available online which can help you to play more effectively. There are calculators, which can help you to train your card counting skills or help you master a new card counting system, and there are simulators, which can help you devise and evaluate new strategies to beat the dealer.

Tuti menü